Juosten olisit jo perillä: Toinen treeniviikko käyntiin

maanantai 12. tammikuuta 2015

Toinen treeniviikko käyntiin

Tänään oli jälleen paluu arkeen ja samalla myös koulunpenkille. Luennolta kotiin lenkin jälkeen ja sieltä suoraan lenkille. Lenkillä vire oli hyvä, vaikka aiemmin teki jo mieli vaihtaa tämän päivän treeni esimerkiksi huomiselle. Ulkona oli 14 astetta pakkasta, joka vaati jälleen lievää kerrospukeutumista. Alla olevassa kuvassa näkyy myös koiran kerrospukeutuminen lenkille.

Lenkkikoira tykkää hirveästi pakkasvaatetuksestaan.

Lenkin piti olla rauhallinen juoksu 25 minuutin ajan, joten otin omaksi tavoitteekseni juosta vähintään 8 km/h keskinopeudella, mutta alussa piti houkutella koiraa juoksemaan ja kiristää tossuja pari kertaa niin nopeus jäi kuitenkin vain vähä reiluun 7 km/h. Nopeutta pitäisi tosiaan kehittää, sillä tällä nopeudella maraton vaatisi noin 7 tunnin ajan :D

Tällä viikolla menee vähän treenit sekaisin kun keskiviikkona on luvassa reissu elokuviin ja torstaina lähden viikonlopuksi Helsinkiin. Nyt olen suunnitellut, että huomisen pitää vapaa päivänä ja juoksee keskiviikkona ja torstaina lenkit sekä sunnuntaina, jos ehtii. Näin säästyy juoksuvaatteiden ja kenkien pakkaukselta mukaan.

Viikonloppu muuten sujui todella hyvin ja saatiin katsottua Netflixin Marco Polo loppuun. En voi muuta kuin suositella, jos yhtään tykkää aasialaisesta kulttuurista, historiasta ja taistelukohtauksista. Nyt lähden etsimään ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti