Juosten olisit jo perillä: Ensimmäinen treeniviikko takana

lauantai 10. tammikuuta 2015

Ensimmäinen treeniviikko takana

Ensimmäinen treeniviikko takana! Aamulla jälleen ensimmäisenä asiana heräämisen jälkeen (tosin vasta kello kymmeneltä) juostiin viikon viimeinen treeni. Käytännössä siis puolen tunnin lenkki viidellä puolen minuutin nopeammalla pyrähdyksellä. Tällä kertaa treenistä grafiikkaa Strava-palvelusta.

Strava: Alimpana korkeusvaihtelu josta myös y-akselin arvot, punaisella syke ja sinisellä nopeus.

Tuntumalta varmaan viikon raskain lenkki. Tällä kertaa oli koirakin mukana ja pinna ei meinannut kestää koiran normaalia puolen vaihtelua ja pissataukonuuskutuksia. Alkuviikon treeneistä hankitut pari rakkoa hiersi ikävästi jaloissa. Pitäisi varmaan lähteä sukkaostoksille, ilmeisesti nylon-sukat eivät hierää yhtä paljon? Treenisukat ja -alusvaatteet taitaa olla ainoita treenitekstiilejä, joita en omista edes yhtä paria :D Lenkin jälkeen vedin pikalauantaisiivouksen kotona, pesin koiran ja vasta noin tunnin päästä söin aamiaisen. Ei ollut kovin fiksuveto, sillä missasin täysin ns. kultaisen tunnin, mutta ainakin päivän arkiaskareet ja viikon viimeinen treeni tuli samalla hoidettua. Nyt voikin antautua viikonlopulle!

Voittajien aamiainen @Instagram
Eilen illalla oli mukava rentoututtava käynti kaupungilla ja sieltä leffaan. Vihdoin näin elokuvan Hobitti: Viiden armeijan taistelu. Sekin oli asia minkä halusin saada tehtyä lomalla ja vielä ehti! Jos siitä muutaman sanan sanoisi niin kyseessä oli ehdottomasti paras elokuva trilogiasta. Trilogian olisi kyllä voinut toteuttaa kaksiosaisena, niin turhat kohtaukset ja kirjasta uupuvat juonikuviot olisi voinut poistaa. Paras kohtaus oli ehdottomasti Sarumanin, Elrondin ja Galadrielin taistelu Nazgûleja ja Sauronia vastaan. Pitäisiköhän sittenkin antaa mahdollisuus LOTR:in pohjalta tehdyille konsolipeleille?

Ensimmäinen treeniviikko takana eli enää 25 viikkoa jäljellä. Voisi jopa sanoa että 1/26 suoritettu. Ei kuulosta enää ollenkaan niin pahalta :D


Viikon spekstit näyttää kohtalaisen hyvältä ottaen huomioon kuinka vähälle viime aikoina juoksuharrastus on jäänyt. Treeniä kertyi noin 2,5 tunia ja matkaa 19,8 kilometriä. Ei riittäisi puolimaratoniin ja olisi aika surkea aika, mutta eiköhän se ehdi vielä parantua. Ensi viikolla on luvassa aika samanlainen treeniviikko, mutta kokonaistreenien aika kasvaa 15 minuutilla. Tavoitteeksi seuraavalle treeniviikolle voisi huoletta asettaa, että juoksen yli puolimaratonin kokonaismatkan eli yli 21,0975 kilometriä. Voisin jopa veikata 25 kilometriä, mutta en lupaa mitään! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti